Zobrazujú sa všetky 4 výsledky

Zobraziť bočný panel
Cena od do
    Výrobca
      • Antic Line
      • Becse Bor
      • Bohemia Crystal
      • Bormioli Rocco
      • LAFFORT
      • Pasabahce
      • regioWine
      • RONA
      • U.P.BROKER
      • Molnar Wines
      • Promitor Vinorum
      • Vacu Vin
      Chladič na víno Elegant Black, Vacu Vin | regioWine
      Zatvoriť

      Chladič na víno Elegant Black

      19.99
      Aktívnu gélovú chladiacu vložku stačí vybrať z mrazničky, vložiť do chladiča a potom zasunúť fľašu, ktorá sa ochladí už o niekoľko minút. Gélová náplň navyše obmedzuje tvorbu kondenzu.
      Aktívne chladiče Vacu Vin
      • Účinná gélová náplň obmedzujúca tvorbu kondenzu, ktorá sa na rozdiel od vody rýchlejšie zamrazí a dlhšie ostáva chladná
      • Chladiacu vložku stačí vložiť do chladiča a zasunúť vínovú fľašu
      • Obsah ochladí za niekoľko minút a účinok chladenia bude niekoľko hodín

      Správne teploty vína Enológovia všetci súhlasia s podstatným faktom: nič neovplyvňuje chuť vína tak, ako teplota. Z tohto dôvodu je nevyhnutné servírovať za účelom získania maximálneho pôžitku víno pri ideálnej teplote:
      • Bordeaux červené vína: 16 – 18 °C
      • Burgundské červené vína: 14 – 17 °C
      • Mladé, jemné a ľahké červené vína: 12 – 14 °C
      • Suché biele vína: 8 – 12 °C
      • Sladké vína: 6 – 8 °C
      • Šampanské: 7 – 10 °C
      • Ružové vína: 8 – 11 °C
      Chladič na víno Elegant z nehrdzavejúcej ocele, Vacu Vin | regioWine
      Zatvoriť

      Chladič na víno Elegant z nehrdzavejúcej ocele

      39.99
      Aktívnu gélovú chladiacu vložku stačí vybrať z mrazničky, vložiť do chladiča a potom zasunúť fľašu, ktorá sa ochladí už o niekoľko minút. Gélová náplň navyše obmedzuje tvorbu kondenzu.
      Aktívne chladiče Vacu Vin
      • Účinná gélová náplň obmedzujúca tvorbu kondenzu, ktorá sa na rozdiel od vody rýchlejšie zamrazí a dlhšie ostáva chladná
      • Chladiacu vložku stačí vložiť do chladiča a zasunúť vínovú fľašu
      • Obsah ochladí za niekoľko minút a účinok chladenia bude niekoľko hodín

      Správne teploty vína Enológovia všetci súhlasia s podstatným faktom: nič neovplyvňuje chuť vína tak, ako teplota. Z tohto dôvodu je nevyhnutné servírovať za účelom získania maximálneho pôžitku víno pri ideálnej teplote:
      • Bordeaux červené vína: 16 – 18 °C
      • Burgundské červené vína: 14 – 17 °C
      • Mladé, jemné a ľahké červené vína: 12 – 14 °C
      • Suché biele vína: 8 – 12 °C
      • Sladké vína: 6 – 8 °C
      • Šampanské: 7 – 10 °C
      • Ružové vína: 8 – 11 °C
      Chladič na víno manžetový Black, Vacu Vin | regioWine
      Zatvoriť

      Chladič na víno manžetový Black

      12.99
      Po vytiahnutí chladiča z mrazničky ho stačí nasunúť na fľašu, obsah sa vychladí za niekoľko minút a zostane studený po dobu niekoľkých hodín. Gélová náplň navyše obmedzuje tvorbu kondenzu.
      Manžetové chladiče Vacu Vin
      • Účinná gélová náplň obmedzujúca tvorbu kondenzu, ktorá sa na rozdiel od vody rýchlejšie zamrazí a dlhšie ostáva chladná
      • Jednoduché nasunutie na fľašu
      • Obsah ochladí za niekoľko minút a účinok chladenia bude niekoľko hodín

      Správne teploty vína Enológovia všetci súhlasia s podstatným faktom: nič neovplyvňuje chuť vína tak, ako teplota. Z tohto dôvodu je nevyhnutné servírovať za účelom získania maximálneho pôžitku víno pri ideálnej teplote:
      • Bordeaux červené vína: 16 – 18 °C
      • Burgundské červené vína: 14 – 17 °C
      • Mladé, jemné a ľahké červené vína: 12 – 14 °C
      • Suché biele vína: 8 – 12 °C
      • Sladké vína: 6 – 8 °C
      • Šampanské: 7 – 10 °C
      • Ružové vína: 8 – 11 °C
      Chladič na víno manžetový Leather, Vacu Vin | regioWine
      Zatvoriť

      Chladič na víno manžetový Leather

      9.99
      Po vytiahnutí chladiča z mrazničky ho stačí nasunúť na fľašu, obsah sa vychladí za niekoľko minút a zostane studený po dobu niekoľkých hodín. Gélová náplň navyše obmedzuje tvorbu kondenzu.
      Manžetové chladiče Vacu Vin
      • Účinná gélová náplň obmedzujúca tvorbu kondenzu, ktorá sa na rozdiel od vody rýchlejšie zamrazí a dlhšie ostáva chladná
      • Jednoduché nasunutie na fľašu
      • Obsah ochladí za niekoľko minút a účinok chladenia bude niekoľko hodín

      Správne teploty vína Enológovia všetci súhlasia s podstatným faktom: nič neovplyvňuje chuť vína tak, ako teplota. Z tohto dôvodu je nevyhnutné servírovať za účelom získania maximálneho pôžitku víno pri ideálnej teplote:
      • Bordeaux červené vína: 16 – 18 °C
      • Burgundské červené vína: 14 – 17 °C
      • Mladé, jemné a ľahké červené vína: 12 – 14 °C
      • Suché biele vína: 8 – 12 °C
      • Sladké vína: 6 – 8 °C
      • Šampanské: 7 – 10 °C
      • Ružové vína: 8 – 11 °C