Ingrediencie:
PL – polievková lyžica
ČL – čajová lyžica
500 g čerstvé ovocie podľa chuti
3 dcl červeného vína
1-2 PL práškový cukor
Zdroj: –
POSTUP
” Svieži ovocný šalát vhodný ako príloha k jedlám s červeným vínom “
1. Ovocie umyjeme, ošúpeme a nakrájame na približne rovnaké časti.
2. Všetko premiešame vo väčšej mise a zalejeme bielym vínom.
3. Podľa výberu ovocia a kyslosti posypeme práškovým cukrom alebo v zdravšej alternatíve kokosovým.
4. Prajeme dobrú chuť!
ODPORÚČAME K VÍNAM
Pinot Noir (Rulandské Modré), 2016, Suché
Doporučujeme k jedlám:
Bravčové mäso, Grilovanie, Hovädzie mäso, Hydina, Mäkké a jemné syry, Mastné ryby, Teľacie mäso
[ zobraziť recepty ]